Menu

Over Inside Interieurbouw

In uw huis
Wij helpen u om uw eigen interieurdromen om te zetten in werkelijkheid. Een doordacht ontworpen interieur in uw huis of bedrijf draagt bij aan gastvrijheid en positiviteit van de ontmoeting met anderen. De inrichting is medebepalend voor wat u in een ruimte verwacht aan te treffen. Uw smaak en uw stijl is niet te vergelijken met die van anderen. Om uw interieur afgestemd te krijgen op uw eigen wensen start u een zoektocht naar de mogelijkheden met het oog op uw bestedingsruimte. Het vereist nog heel wat tijd om een dergelijk onderzoek te doen en het is niet ondenkbaar dat u niet de gelegenheid krijgt alle mogelijkheden tegen elkaar weg te strepen. Er zijn talloze opties om keukens, kasten en andere opbergmogelijkheden vorm, structuur en kleur te geven. Om met alle details rekening te kunnen houden is een helder advies nodig waarbij uw eigen wensen niet in de weg worden gestaan door beperkingen maar worden gestimuleerd door de vele mogelijkheden. Het resultaat waar wij op doelen is dat u straks gaat genieten van het kijken naar de TV die op uw eigen tv-meubel staat. U kookt eten of schenkt een glaasje in aan het aanrecht in uw eigen (woon)keuken die compleet past bij uw idee van culinair bezig zijn. Kleding in huis bergt u keurig weg in een kledingkast of misschien een garderobekast die naar uw idee is ontworpen. Uw boeken zijn onzichtbaar weggezet achter de deuren van de boekenkast met niet zichtbare sluitingen of staan juist ten toon op de schappen van een open boekenkast of een combinatie van deze twee. Er is meer mogelijk dan kan worden genoemd. We kunnen het samen met u ontdekken.

In uw bedrijf
Het interieurconcept in uw organisatie draagt bij aan verbeterde productiviteit. Dossiers, ordners, catalogi, papieren, bakjes, nietapparaten, perforators en wat er zoal kan rondslingeren liggen en staan op hun eigen plaats zodat niemand misgrijpt en uw organisatie de uitstraling en identiteit heeft waar u naar streeft. Structuur van materialen, de kleuren en de vormen van deuren en lades kunnen bijdragen aan een logische indeling van de ruimte of afdeling waar ze aan toebehoren. Daarmee wordt de functionaliteit van deze meubels in meerdere richtingen vergroot. Zo zullen deze objecten, door prominent aanwezig te zijn of juist minder zichtbaar op het eerste oog, bijdragen aan het karakter van uw onderneming. Dat biedt u de mogelijkheid om onderscheidend te zijn ten opzichte van andere organisaties. We denken graag met u na over het te maken onderscheid.

Wat u mag verwachten

INSIDE INTERIEUR OUT OF THE BOX CONCEPT

Inside Interieurbouw begrijpt dat u het liefst uw huis inricht zoals u dat zelf voor ogen hebt en liever niet bent overgeleverd aan wat er met een paar muisklikken tevoorschijn kan worden getoverd. Ontwerpen die u bedenkt kunnen een keuken, een (kleding)kast, en tv-meubel, een bureau, een gehele schuifwand of garderobe, een haardombouw, een boekenkast, een vitrinekast, een balie, een ladekast enzovoorts, betreffen. De grootste uitdaging is om de ideeën die u heeft om te zetten naar concrete concepten. Hoe wordt mijn idee zichtbaar? Daar is een goed gesprek met een adviseur voor nodig die helpt om wensen en ideeën te visualiseren. Dat lukt niet altijd in één keer en soms moet een ontwerp worden herzien omdat het niet is wat u ervan verwachtte. Dan is kennis van de mogelijkheden op het gebied van interieuropties onontbeerlijk. Dat is waar Maarten Groen u bij helpt. Vaak zijn wij mensen toch geneigd om te denken in opties en vormen die al voor handen zijn. Dergelijke ideeën worden ingegeven door wat we bij anderen thuis zien of wat we tegen komen in winkels en online. Om net even niet binnen de lijntjes te lopen van de bekende keuzemogelijkheden is er vaak een duwtje nodig in een alternatieve richting in het ontwerp dat past bij uw karakter, smaak, gezinssamenstelling, doel van de inrichting enzovoort. Die ondersteuning mag u van Inside Interieurbouw verwachten. We helpen u graag bij het ‘out of the box’ denken en uw eigen stijl ontdekken.

EIGENZINNIGE ONTWERPEN – AMBACHTELIJKE VERVAARDIGING

Inside Interieurbouw wil met enthousiasme uw idee verwezenlijken tot een tastbaar product waarbij u niets anders doet dan afwachten tot het bij u thuis of in uw organisatie is geplaatst en naar tevredenheid het project is afgesloten. Wilt u echter bij de details van het vervaardigen betrokken zijn dan nodigen we graag uit om de stappen in het maakproces te blijven volgen. Tussentijds kunnen dan wensen worden toegevoegd aan de vervaardiging. Zo houdt u controle op het eindresultaat en krijgt u de gelegenheid om het ontwerp tot in detail naar uw hand te zetten.

Uw opdrachten worden vanaf aanvang tot oplevering op zorgvuldige wijze door ons eigen team verzorgd. Dat betekent dat u Inside Interieurbouw als één aanspreekpunt hebt in dat gehele proces. Doordat opdrachten in eigen beheer worden uitgevoerd zijn we in staat snel te reageren op veranderingen, zijn de lijnen kort en is de kwaliteit goed te bewaken. Wij behouden ook de verantwoordelijkheid voor het afhandelen van uw opdracht als er specialisme van buitenaf nodig is wat het geval kan zijn bij bijzondere materialen.

Geen interieurwens is gelijk. In de uitvoering van een interieurproject maken wij naast hout ook gebruik van meer exotische materialen voor in huis zoals beton, glas, steen, leer en composieten. Daarmee kunnen we tegemoetkomen aan de vele wensen die er kunnen zijn op het gebied van inrichting, van robuust ruw tot strak glad en dat in alle denkbare kleuren en afwerkingen.

Prijsopgave? Neem contact op

Vraag vrijblijvend een offerte aan  06 – 21 65 50 36.